Noviral erbjuder en rad innovativa självtester som är särskilt anpassade för att enkelt kunna användas av dig som konsument direkt i hemmet. Vår vision är att det ska vara enkelt att ta kontroll över sin egen hälsa.

Dagarna med reaktiv vård är förbi; i framtiden jobbar vi tillsammans mot en preventiv vård.

InstaCARE

Våra tester för egenprovtagning inom gruppen InstaCARE är speciellt framtagna för kvinnohälsan. Inom InstaCARE hittar du hälsotester som kan användas av vem som helst, var som helst och när som helst.

Våra produkter är speciellt framtagna för att upptäcka olika former av behov och tillstånd i livet hos dig som kvinna:

InstaCARE – Graviditetstest

InstaCARE – Ägglossningstest

InstaCARE – Urinvägsinfektion

InstaCARE – Självtest Vaginalt pH

InstaCARE – Självtest Klimakterie (FSH)

Du hittar testerna hos någon av våra återförsäljare.
Alla våra tester är CE-märkta.

Jag vill veta mer

Graviditetstest

InstaCARE-Graviditetstest, är ett snabbt och tillförlitligt självtest för hemmabruk som mäter halten hCG i urinen. Produktionen av hCG börjar tidigt under graviditeten och kan upptäckas redan nio dagar efter befruktningen.

Läs mer

Ägglossningstest

InstaCARE-Ägglossningstest, är ett smidigt självtest för att enkelt mäta LH (luteiniserade hormoner) i urinen. Testet identifierar om man befinner sig i en fertil fas av menscykeln med sannolikhet att kunna bli gravid.

Läs mer

Urinvägsinfektion

InstaCARE-Urinvägsinfektion, är ett tillförlitligt och snabbt självtest för hemmabruk som används för att detektera urinvägsinfektion via urinen. Testet kan påvisa leukocyter, protein, nitrit och blod i urinen.

Läs mer

Självtest Vaginalt pH

InstaCARE-Vaginalt PH, är ett självtest för hemmabruk, som smidigt används för att mäta det vaginala pH-värdet. Testet ger snabbt svar (inom 1 min) och kan upptäcka eventuella obalanser i underlivet.

Läs mer

Självtest Klimakterie (FSH)

InstaCARE-Klimakterie, är ett smidigt självtest för hemmabruk. Testet detekterar follikelstimulerande hormon (FSH) i urin. Förhöjda nivåer av FSH kan vara en indikation på att kvinnan kommit in i förklimakteriet (tidigt klimakterie/perimenopaus).

Läs mer