Noviral erbjuder en rad innovativa självtester som är särskilt anpassade för att enkelt kunna användas av dig som konsument direkt i hemmet. Vår vision är att det ska vara enkelt att ta kontroll över sin egen hälsa.
Dagarna med reaktiv vård är förbi; i framtiden jobbar vi tillsammans mot en preventiv vård.

InstaCheck

Ditt välbefinnande är vår prioritet!

Vi är stolta över att erbjuda dig som konsument en ny serie för egenprovtagning – InstaCHECK. I serien hittar du innovativa självtester inom hälsa.

Våra produkter är speciellt framtagna för att upptäcka olika former av behov och kan vara ett första steg innan kontakt med vården.
I serien hittar du:

InstaCHECK – Självtest Järnbrist (Ferritin)

InstaCHECK – Självtest D-vitamin

InstaCHECK – Självtest ämnesomsättning (TSH)

InstaCHECK – Självtest Dolt blod i avföringen (FOB)

Du hittar testerna hos någon av våra återförsäljare.
Alla våra tester är CE-märkta.

Jag vill veta mer

Självtest Järnbrist

Ett enkelt och smidigt självtest för att upptäcka om du har järnbrist. InstaCHECK Självtest Järnbrist, mäter proteinet ferritin som visar på kroppens järnlager/järdepåer.

Läs mer

Självtest D-vitamin

InstaCHECK D-vitamin är ett enkelt, smidigt och tillförlitligt självtest som mäter om D-vitamin-nivåerna är låga eller normala.

Läs mer

Självtest Ämnesomsättning (TSH)

InstaCHECK-Ämnesomsättning (TSH), är ett självtest som smidigt och enkelt kan utföras hemma. Testet mäter THS (Tyreoideastimulerande hormon) i blodet vilket indikerar om sköldkörtelns funktion är nedsatt.

Läs mer

Självtest Dolt blod i avföringen (FOB)

InstaCHECK-Dolt blod i avföringen (FOB), är ett självtest som på ett smidigt och enkelt sätt mäter förekomsten av dolt blod i avföringen.

Läs mer