Vi på Noviral Sweden är ett starkt team som tillsammans arbetar för att dagligen förmedla expertis och god service till våra kunder.

Jessica Leijon

CEO, Noviral Sweden

Jessica Leijon

CEO, Noviral Sweden

Jessica är VD för Noviral Sweden och arbetar med vår övergripande strategi för att vi framgångsrikt ska göra det enkelt att vara både kund och partner till oss.

Hon har examen i strategisk affärsutveckling, bakgrund inom vård och hälsa, och 16 år inom apotek och läkemedelsindustri. Hennes breda erfarenhet från hela den kommersiella värdekedjan skapar en stark närvaro i förändrings- och utvecklingsarbetet som den komplexa marknaden kräver.

Med passion för det preventiva hälsoarbetet och en vision om att ta tillvara på och lyfta var och ens tillgångar och kunskap skapar hon en miljö där innovation och utveckling kan ske. Målet är att vara den självklara leverantören och partnern som genom djup kunskap och expertis erbjuder en unik bredd av produkter och tjänster som bidrar till en hälsosammare morgondag.

Markus Timosaari

Business Unit Manager

Markus Timosaari

Business Unit Manager
markus@drugtestscandinavia.se 072-252 32 72

Markus är ansvarig för affärsområdet drogtestning och vi vågar med stolthet säga att han är en av branschens största experter inom drogtestning i arbetslivet.

Han är utbildad sjuksköterska som sedan sin utbildning arbetat med beroendevård eller drogtestning som förebyggande del i arbetsgivarens arbetsmiljöarbete. Sedan 2014 arbetar han med drogtestningstjänster där han bidrar med sin kunskap och erfarenhet. Hans engagemang för att skapa de bästa och mest kvalitativa drogtestningstjänsterna sträcker sig även utanför bolaget. Han är styrelsemedlem i International Forum for Drug and Alcohol testing (IFDAT) och har tidigare deltagit aktivt i European Workplace Drug Testing Societys (EWDTS).

Markus drivs av att hitta den bästa lösningen för kunderna och deras behov utan att göra avkall på kvaliteten. Han vill göra det enkelt för befintliga såväl som nya kunder att skapa hälsosamma arbetsplatser och en trygg arbetsmiljö.

William Fasth

Senior Sales & Business Developer

William Fasth

Senior Sales & Business Developer
william.fasth@noviral.se 076-189 12 18

William är vår seniora säljare med djup kunskap om drogtester för professionellt bruk och processer för provtagning inom vården.

Han har 10 års praktisk erfarenhet av arbete inom beroendevård vilket skapat ett brinnande intresse för utveckling och förbättring inom drogtester och drogtestning. Hans kunskap och engagemang har bland annat omsatts till utbildningar och föreläsningar för polis, kommun och socialtjänst om droger och missbruksproblematik.

William har ett stort intresse för att skapa nya samt stärka befintliga kundrelationer och bidrar alltid med positiv energi och servicekänsla till både kunder, kollegor och samarbetspartners.

Magdalena Lagerstedt

Business Operation Manager

Magdalena Lagerstedt

Business Operation Manager
magdalena.lagerstedt@noviral.se

Magdalena har det operativa ansvaret för Noviral Swedens verksamhet.

Hon är en legitimerad apotekare med mer än 15 års erfarenhet från apoteksbranschen. Bland hennes erfarenheter hittar du komplexa regulatoriska frågeställningar, tjänsteutveckling såväl som tvärfunktionella externa projekt som berör både myndigheter, sjukvård och apotek.

Med djup kunskap och omtänksamhet om sina kollegor samt kunder arbetar hon för att ta fram de bästa lösningarna för morgondagens hälsofrågor.

Jeanette Sandqvist

Service Delivery Coordinator

Jeanette Sandqvist

Service Delivery Coordinator
jeanette.sandqvist@noviral.se

Jeanette har en koordinerande roll vars uppgift är att underlätta arbetsdagen för sina kollegor och ge förstklassig service till våra kunder, genom att bland annat strukturera, organisera, fakturera, orderlägga och bemästra CRM.

Hon är utbildad Data-teleingenjör och brinner för kombinationen av smarta lösningar och effektiva processer. Med bakgrund från systemutveckling inom IT-säkerhet, koordinering inom molntjänster och tjänsteutveckling inom bank/finans är hon navet i bolagets alla projekt.

Med en mästerlig känsla för förstklassig service och en positiv energi som hon delar med sig till kunder och kollegor, blir varje dag en bra dag.